Accountmanager / Tenderschrijver

Full Time, Part Time
Haarlem
Geplaatst 2 weken geleden

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van de directie bij het inschrijven op aanbestedingen en het onderhouden van contacten met opdrachtgevers. Denk hierbij aan: contractbeheer en accountmanagement voor de WMO, Jeugdwet, Participatiewet, re-integratie en jobcoaching; het voeren van contractgesprekken (samen met de regiocoördinator); bijhouden, plannen en inschrijven op aanbestedingen; schrijven van tenders in samenwerking met collega’s en soms externe adviseurs; communicatie met gemeenten over PGB trajecten en individuele zorg- of betalingsovereenkomsten; afspraken maken met en monitoren van hoofd- en onderaannemers; en afstemming met de kwaliteitsfunctionaris. Optioneel kun je daarnaast een aantal taken vervullen op de ICT helpdesk.

Spelpositie

In deze functie werk je direct samen met de directie. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor de uitvoering van het hele contractbeheer en adviseert het management over mogelijke verbeteringen. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar kunt altijd terugvallen op je leidinggevende en een betrokken team waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Selectie

Wat heb je nodig om bij Voorzet in de selectie te staan? Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een relevante HBO opleiding, met kennis van aanbestedingen en contracten (bij voorkeur in de zorg). Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je beschikt daarnaast over een goed inlevingsvermogen, een flexibele instelling en ben je in staat om zelfstandig te werken.

Geinteresseerd?

Wij bieden je naast goede arbeidsvoorwaarden een uitdagende, zelfstandige baan in een enthousiast team. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je opleiding en relevante werkervaring.

Startdatum: zo spoedig mogelijk, in overleg te bepalen.

Contractduur eerste contract: 9 maanden (ketenregeling van 9, 9 en 12 maanden)

Secundaire Arbeidsvoorwaarden: reiskostenvergoeding, pensioen, telefoon, laptop, flexibele werkuren (ma-vrij), budget voor persoonlijke ontwikkeling

Wanneer je start bij Voorzet krijg je de post HBO opleiding tot Autisme Coach aangeboden. Daarnaast zijn er verschillende andere opleidingsmogelijkheden. Natuurlijk krijg je een laptop en smartphone. Naast de spullen om ook thuis goed te kunnen werken, heb je recht op een thuiswerkvergoeding.

Geïnteresseerd? stuur dan je cv met motivatie brief naar sollicitatie@voorzet.nl. t.a.v. Melanie Hoffman, HR adviseur of gebruik onderstaand sollicitatieformulier.

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieArbeid
StartdatumZo spoedig mogelijk
Uren24-32 uur per week
SalarisDe hoogte van je salaris is afhankelijk van je opleiding en relevante werkervaring.
Secundaire arbeidsvoorwaardenLaptop, Smartphone, spullen om thuis goed te kunnen werken
OpleidingsmogelijkhedenBudget, persoonlijke ontwikkeling, post HBO opleiding tot autisme coach

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.

Voorzet gebruikt bovenstaande ingevulde gegevens uitsluitend voor het verwerken van uw gegevens en om contact met u op te nemen.