Ambulant begeleider/Autisme coach – Online (Werken vanuit huis mogelijk)

Part Time
Landelijk
Geplaatst 2 maanden geleden

In deze functie werk je als een soort vliegende keep en bied je aan cliënten online ondersteuning in alle facetten van het wonen. Deze ondersteuning kan sterk variëren en is afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt en eventueel zijn medebewoners. Enkele voorbeelden waarbij je kunt begeleiden zijn:

hulp bij het dag- en nachtritme; hulp bij de planning en uitvoering van de huishouding; hulp bij het omgaan met prikkels; hulp bij het zoeken en behouden van een vrijetijdsbesteding.

Spelpositie

In deze functie sta je naast je cliënt. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar kunt altijd terugvallen op je leidinggevende en een betrokken team waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt (grotendeels) online en kunt daarom vanaf elke plek die je wilt werken.

Selectie

Wat heb je nodig om bij Voorzet in de selectie te staan? Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een relevante HBO opleiding, die betrokken zijn bij de doelgroep. Kennis van autisme is een pré. Je beschikt daarnaast over een goed inlevingsvermogen, een flexibele instelling en ben je in staat om zelfstandig te werken. Je beschikt daarnaast over goede computervaardigheden, zodat je cliënten kunt helpen bij het videobellen.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd? stuur dan je cv met motivatiebrief naar sollicitatie@voorzet.nl. t.a.v. Melanie Hoffman, HR adviseur of gebruik onderstaand sollicitatieformulier.

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBegeleiding
Startdatumzo spoedig mogelijk, in overleg te bepalen.
Uren18 - 24 uur per week, met de mogelijkheid om uit te breiden
SalarisWij bieden een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg schaal 45. De inschaling is afhankelijk van je werkervaring en opleiding
Vacature CategorieOnline Begeleiding
Ervaringminimaal 3 jaar

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.

Voorzet gebruikt bovenstaande ingevulde gegevens uitsluitend voor het verwerken van uw gegevens en om contact met u op te nemen.