Ambulant begeleider Jeugd / Gezinscoach SKJ Zaanstreek/Waterland

Full Time, Part Time
Zaanstreek
Geplaatst 3 weken geleden

In deze functie bied je aan cliënten en hun gezinnen ondersteuning in alle facetten van het opgroeien. Deze ondersteuning kan sterk variëren en is afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt en zijn gezinsleden. Als gezinscoach heb je een dubbelrol: naast ondersteuning van het gezin heb je ook een signalerende functie voor de veiligheid van het kind binnen het gezin. Om naast het gezin te kunnen staan in een complexe gezinssituatie moet je stevig in je schoenen staan. Enkele voorbeelden waarbij je kunt begeleiden zijn:

hulp bij het dag- en nachtritme;opvoedondersteuning; hulp bij de planning en uitvoering van schoolwerk; openbaar vervoer training; hulp bij het zoeken en behouden van een vrijetijdsbesteding.

Spelpositie

In deze functie sta je naast het gezin. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar kunt altijd terugvallen op je leidinggevende en een betrokken team waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Selectie

Wat heb je nodig om bij Voorzet in de selectie te staan? Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een relevante HBO opleiding, die betrokken zijn bij de doelgroep en woonachtig zijn in de regio Zaanstreek/Waterland. Een SKJ registratie is een vereiste in de functie. Kennis ten aanzien van de stoornissen in het autistisch spectrum is een pré. Je beschikt daarnaast over een goed inlevingsvermogen, een flexibele instelling en ben je in staat om zelfstandig te werken. Je hebt een rijbewijs en de beschikking over een auto.

Geinteresseerd?

Contractduur eerste contract: 9 maanden (ketenregeling van 9, 9 en 12 maanden)

Secundaire Arbeidsvoorwaarden: reiskostenvergoeding, pensioen, telefoon, laptop, flexibele werkuren (ma-vrij), budget voor persoonlijke ontwikkeling

Wanneer je start bij Voorzet krijg je de post HBO opleiding tot Autisme Coach aangeboden. Daarnaast zijn er verschillende andere opleidingsmogelijkheden. Natuurlijk krijg je een laptop en smartphone. Naast de spullen om ook thuis goed te kunnen werken, heb je recht op een thuiswerkvergoeding.

Vergeet niet je motivatiebrief mee te sturen!

Geïnteresseerd? stuur dan je cv met motivatie brief naar sollicitatie@voorzet.nl. t.a.v. Melanie Hoffman, HR adviseur of gebruik onderstaand sollicitatieformulier.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBegeleiding
StartdatumZo spoedig mogelijk
UrenWij zijn op zoek naar iemand voor 24-32 per week
SalarisWij bieden een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg schaal 45. De inschaling is afhankelijk van je werkervaring.

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.

Voorzet gebruikt bovenstaande ingevulde gegevens uitsluitend voor het verwerken van uw gegevens en om contact met u op te nemen.