ICT gebruiksondersteuner op locatie

Part Time
Landelijk
Geplaatst 3 maanden geleden

Voorzet is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met een autismespectrumstoornis (ASS). Eén organisatie die re-integratie, jobcoaching, ambulante woon- en onderwijs begeleiding en begeleiding tijdens vakantie en bij vrije tijd biedt aan mensen met een autismespectrumstoornis. Dit maakt ons tot een multidisciplinair team met korte lijnen. Er wordt op alle onderdelen gewerkt vanuit dezelfde visie, wat duidelijkheid geeft.

Spelpositie

In deze functie werk je direct samen met de ICT helpdesk. Je wordt ingezet als de helpdesk het probleem niet kan oplossen of als er ondersteuning op locatie gewenst is. Als het lukt, dan kun je collega’s helpen door middel van videobellen of telefoon, maar je werkt voornamelijk op locatie.

In deze functie help je collega’s met uiteenlopende ICT problemen. Je reist naar collega’s door het hele land en biedt de helpende hand bij onder andere verbindingsproblemen, het instellen van een printer of telefoon, het gebruik van videobellen of het gebruik van MS Office.

Selectie

Wat heb je nodig om bij Voorzet in de selectie te staan? Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een relevante MBO opleiding en minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, met kennis van MS Office en een aantoonbare ervaring met automatiseringssystemen. Je beschikt daarnaast over een goed probleemoplossend- en improvisatie vermogen, een flexibele instelling en ben je in staat om zelfstandig en in een team te werken. Je beschikt over eigen vervoer, zodat je overal kunt komen.

Geinteresseerd?

Wij bieden je naast prima arbeidsvoorwaarden, een uitdagende, zelfstandige baan in een enthousiast team. De inschaling is afhankelijk van je werkervaring.

Geïnteresseerd?  stuur dan je cv met motivatie brief naar sollicitatie@voorzet.nl. t.a.v. Melanie Hoffman, HR adviseur of gebruik onderstaand sollicitatieformulier.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratie
StartdatumZo spoedig mogelijk
UrenWij zijn op zoek naar iemand voor 4 tot 8 uur
SalarisDe inschaling is afhankelijk van je werkervaring.

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.

Voorzet gebruikt bovenstaande ingevulde gegevens uitsluitend voor het verwerken van uw gegevens en om contact met u op te nemen.