GZ Psycholoog

Voorzet Behandeling

GZ Psycholoog

Functie

Functie GZ psycholoog
Afdeling Voorzet Behandeling
Regio Amsterdam

Doel

Voorzet Behandeling is een GGZ instelling die zorg biedt binnen de specialistische en basis GGZ aan volwassenen vanaf 18 jaar met een autismespectrumstoornis en een gemiddeld of bovengemiddeld intelligentieniveau. Naast individuele en groepsbehandelingen bieden wij diagnostiek voor mensen met een vermoeden van autismespectrum problematiek.

In deze functie geef je vorm aan en draag je verantwoordelijkheid voor de functie van regiebehandelaar binnen de GBGGZ en SGGZ. Het houden van intakegesprekken en uitvoeren van diagnostisch onderzoek, het geven van individuele behandeltrajecten binnen de GBGGZ en SGGZ en het geven van groepsmodules binnen de SGGZ behoort tot de mogelijkheden.

Spelpositie

In deze functie werk je samen met het team Behandeling en lever je een bijdrage aan de begeleiding van de basispsychologen en aan de behandelinhoudelijke- en procesmatige ontwikkeling binnen Voorzet Behandeling door deelname aan diverse overlegvormen.

Selectie

Wat heb je nodig om bij Voorzet in de selectie te staan? Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ondernemende kandidaten met een afgeronde universitaire opleiding in de (klinische) psychologie met een postdoctorale opleiding tot GZ psycholoog die affiniteit heeft met autismespectrum problematiek en woont in de omgeving van Amsterdam en Haarlem. Ervaring met diagnostiek en behandeling van autismespectrum problematiek. Ervaring met cognitieve gedragstherapie, ACT en/of mindfulness is een pre. Je beschikt daarnaast over een goed inlevingsvermogen, een flexibele instelling en bent creatief. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.

Geïnteresseerd?

Wij bieden een salaris conform de CAO GGZ. De inschaling is afhankelijk van je werkervaring. Wij bieden een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast aanstelling.

Wij zijn op zoek naar iemand voor 16-36 uur per week.

Ben je op zoek naar een uitdagende werkplek als GZ psycholoog  en voldoe je aan bovenstaande eisen, dan is dit wellicht de geschikte functie voor jou.

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV met een bondige motivatiebrief naar sollicitatie@voorzet.nl t.a.v. Melanie Hoffman, HR adviseur

    *Verplichte velden