Jobcoach/ Trajectbegeleider/ Autisme coach Regio Zaandam/Purmerend

Voorzet Arbeid

Jobcoach/ Trajectbegeleider/ Autisme coach Regio Zaandam/Purmerend

Functie

Functie Jobcoach / Trajectbegeleider / Autisme Coach
Afdeling Voorzet Arbeid
Regio Zaandam/Purmerend

Doel

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele re-integratietraject van je cliënt: van intakegesprek tot en met de jobcoaching. Denk hierbij aan: het inschatten van de arbeidsmogelijkheden van de cliënt; werven van banen en het onderhouden van contacten met (potentiële) werkgevers; plaatsen van cliënten bij werkgevers, maar ook het begeleiden van cliënt en werkgever tijdens en na de plaatsing.

Spelpositie

In deze functie sta je naast je cliënt. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar kunt altijd terugvallen op je leidinggevende en een betrokken team waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Selectie

Wat heb je nodig om bij Voorzet in de selectie te staan? Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een relevante HBO opleiding, met kennis van de arbeidsmarkt en de relevante wet- en regelgeving en aantoonbare ervaring met jobhunting. Kennis ten aanzien van de stoornissen in het autistisch spectrum is een pré. Je beschikt daarnaast over een goed inlevingsvermogen, een flexibele instelling en ben je in staat om zelfstandig te werken. Je hebt een rijbewijs en de beschikking over een auto.

Geïnteresseerd?

Wij bieden je naast goede arbeidsvoorwaarden een uitdagende, zelfstandige baan in een enthousiast team. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je opleiding en relevante werkervaring.

Geïnteresseerd? Mail je CV met een motivatiebrief

t.a.v. Mèlanie Hoffman/ HR Adviseur

Startdatum: in overleg te bepalen.

Uren per week: 24 uur per week

Solliciteren op deze vacature

*Verplichte velden

Stel een vraag over deze vacature