Ambulant begeleider / Autisme coach Hilversum

Voorzet Begeleiding

Ambulant begeleider / Autisme coach Hilversum

Functie

Functie Ambulant begeleider / Autisme coach
Afdeling Voorzet Begeleiding
Regio Hilversum

Doel

In deze functie bied je aan cliënten ondersteuning in alle facetten van het wonen. Deze ondersteuning kan sterk variëren en is afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt en eventueel zijn medebewoners. Enkele voorbeelden waarbij je kunt begeleiden zijn:

hulp bij het dag- en nachtritme; hulp bij de planning en uitvoering van de huishouding; openbaar vervoer training; hulp bij het zoeken en behouden van een vrijetijdsbesteding.

Spelpositie

In deze functie sta je naast je cliënt. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar kunt altijd terugvallen op je leidinggevende en een betrokken team waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Selectie

Wat heb je nodig om bij Voorzet in de selectie te staan? Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een relevante MBO opleiding, met de mogelijkheid om een HBO opleiding te volgen. Kennis ten aanzien van de stoornissen in het autistisch spectrum is een pré. Je beschikt daarnaast over een goed inlevingsvermogen, een flexibele instelling en ben je in staat om zelfstandig te werken. Je hebt een rijbewijs en de beschikking over een auto.

Geïnteresseerd?

Wij bieden een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg schaal 45. De inschaling is afhankelijk van je werkervaring en opleiding.

Startdatum: in overleg te bepalen.

Uren per week: 24 uur met de mogelijkheid om uit te breiden

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief met je cv naar sollicitatie@voorzet.nl

Solliciteren op deze vacature

    *Verplichte velden

    Stel een vraag over deze vacature