Ambulant begeleider Jeugd / Gezinscoach SKJ regio Haarlemmermeer

Functie

Functie Ambulant begeleider Jeugd / Gezinscoach SKJ
Afdeling Voorzet Begeleiding
Regio Haarlemmermeer

Doel

In deze functie bied je aan cliënten en hun gezinnen ondersteuning in alle facetten van het opgroeien. Deze ondersteuning kan sterk variëren en is afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt en zijn gezinsleden. Als gezinscoach heb je een dubbelrol: naast ondersteuning van het gezin heb je ook een signalerende functie voor de veiligheid van het kind binnen het gezin. Om naast het gezin te kunnen staan in een complexe gezinssituatie moet je stevig in je schoenen staan. Enkele voorbeelden waarbij je kunt begeleiden zijn:

hulp bij het dag- en nachtritme;opvoedondersteuning; hulp bij de planning en uitvoering van schoolwerk; openbaar vervoer training; hulp bij het zoeken en behouden van een vrijetijdsbesteding.

Spelpositie

In deze functie sta je naast het gezin. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar kunt altijd terugvallen op je leidinggevende en een betrokken team waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Selectie

Wat heb je nodig om bij Voorzet in de selectie te staan? Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een relevante HBO opleiding, die betrokken zijn bij de doelgroep en woonachtig zijn in de regio Haarlemmermeer. Een SKJ registratie is een vereiste in de functie. Kennis ten aanzien van de stoornissen in het autistisch spectrum is een pré. Je beschikt daarnaast over een goed inlevingsvermogen, een flexibele instelling en ben je in staat om zelfstandig te werken. Je hebt een rijbewijs en de beschikking over een auto.

Geïnteresseerd?

Wij bieden een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg schaal 45. De inschaling is afhankelijk van je werkervaring.

Wij zijn op zoek naar iemand voor 24-32 per week

Geïnteresseerd? Soliciteer hieronder of stel een vraag over deze vacature