Afstudeeropdracht; Onderzoekstage Verzuim

Voorzet Begeleiding

Afstudeeropdracht; Onderzoekstage Verzuim

Functie

Afstudeeropdracht Verzuim
Afdeling Voorzet

Ben jij op zoek naar een afstudeer / onderzoeksstage binnen een betrokken zorginstelling? Ben jij daarnaast kritisch en zelfstandig in je werk en weet jij hoe je verbanden tussen zaken moet leggen? Dan is Voorzet de juiste plek voor jou!

Doel

Het onderzoek

Je gaat een onderzoek opstarten naar de redenen/oorzaken van langdurig verzuim binnen onze organisatie. Aan jou de taak om in kaart te brengen welke succesfactoren nodig zijn om dergelijk verzuim en psychische klachten terug te dringen en zo mogelijk te voorkomen.  Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan welke maatregelen kunnen er getroffen worden bij de instroom van onze nieuwe medewerkers, of de verzuimbegeleiding etc.  Het doel van dit onderzoek is om een wetenschappelijke basis te hebben om tot verbetering van reeds ingezette maatregelen te komen.

Hiervoor ga je interviews afnemen met onze werknemers, ons aanname beleid bestuderen, data en literatuur onderzoek doen en andere onderzoekmethodes inzetten om tot een conclusie en eventueel advies te komen. Je rapporteert aan onze HR Directeur.

De uren die jij hiervoor nodig hebt, zullen wij in overleg met jou vastleggen. Naast het onderzoek kun je kennismaken met diverse onderdelen van HR en verzuimbegeleiding. Je werkt groot en deels vanuit huis en werkt één dag per week op ons hoofdkantoor in Haarlem.

Spelpositie

Bedrijfsprofiel

Voorzet is gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van mensen met een autismespectrumstoornis (ASS). Eén organisatie die re-integratie, jobcoaching, behandeling, ambulante woon- en onderwijs begeleiding en begeleiding tijdens vakantie en bij vrije tijd biedt aan mensen met een autismespectrumstoornis. Dit maakt ons tot een multidisciplinair team met korte lijnen. Er wordt op alle onderdelen gewerkt vanuit dezelfde visie, wat duidelijkheid geeft.

Selectie

Jouw specificaties

 • Je volgt een relevante HBO of WO-opleiding (psychologie, HRM, etc.);
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt zelfstandig te werk gaan;
 • Je bent kritisch, innovatief en weet hoe je verbanden moet leggen;
 • Je bent een gezellige collega met een gezonde dosis humor.
Geïnteresseerd?

Wat wij jou bieden

 • Een zelfstandige functie met begeleiding;
 • Uren in overleg te bepalen;
 • Een online werkplek met toegang tot alle benodigde informatie;
 • Je komt terecht in een warm team, waar we gezamenlijk bouwen aan successen voor onze organisatie. Individuele inbreng van onze medewerkers vinden wij een must, óók van jou als stagiair. Jij leert van ons, wij leren van jou!;
 • Een stagevergoeding van €350,- per maand;
 • Werken met de leukste collega’s, een innovatieve werk- en leeromgeving en vooral veel plezier!

Geïnteresseerd? Mail je CV met een motivatiebrief

t.a.v. Mèlanie Hoffman/ HR Adviseur

  *Verplichte velden