Coördinator Autisme KAM

Functie

Functie Coördinator Autisme KAM

Regio Kennemerland

Doel

Het Convenant Autisme stimuleert de samenwerking van organisaties op het terrein van autisme in de regio Midden-en Zuid Kennemerland, Amstelland en Meerlanden  met als doel de zorg voor mensen met autisme beter te laten verlopen en te bevorderen dat in het zorgaanbod alle ketens naadloos op elkaar aansluiten.

Spelpositie

In deze functie onderhoud je contacten met huidige leden KAM, je houdt je bezig met het werven van nieuwe leden. Je legt verbindingen tussen organisatie, onderzoeksinstantie/professionals en de positionering KAM in organisaties. Je bent coördinerend in het bewaken van de samenhang in KAM, je verzorgt de agenda van de stuurgroep en stelt de jaarplannen en jaarverslagen op. Je geeft advies over de voorwaarden KAM, de entiteit en contributie en mogelijke financieringsbronnen. Je signaleert en analyseert problemen. Je bent informerend en communicerend over de ontwikkeling van de herkenbaarheid, vindbaarheid en zichtbaarheid van KAM.

Selectie

Wat heb je nodig om bij Voorzet (KAM) in de selectie te staan? Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een relevante HBO opleiding, je hebt een brede ervaring met het zorgveld en met autisme en bezit over goede communicatieve, sociale, redactionele computervaardigheden en bent woonachtig zijn in de regio Kennemerland. Je hebt daarnaast ervaring met het regionale netwerk autisme, een flexibele instelling en ben je in staat om zelfstandig te werken. Ben je een goede planner en organisator met innovatieve/creatieve ideeën en je hebt een drive, enthousiasme en hands on mentaliteit, heb je affiniteit met PR en projectervaring is een pré, stuur dan je cv met motivatie brief naar sollicitatie@voorzet.nl.

Geïnteresseerd?

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en zijn afhankelijk van de ervaring. De functie kan worden ingevuld op basis van ZZP/detacheringsbasis (tarief afgeleid van schaal 55 CAO GHZ / Schaal 9 CAO SW).

Wij zijn op zoek naar iemand voor 12 uur gemiddeld per week.

    *Verplichte velden