Ambulant begeleider / Autisme coach met ervaringsdeskundigheid

Functie

Functie Ambulant begeleider / Autisme coach
Afdeling Voorzet Begeleiding
Regio Landelijk

Doel

Jouw ervaring is geld waard en niemand heeft zoveel ervaring als een ervaringsdeskundige. In deze functie bied je aan cliënten ondersteuning in alle facetten van het wonen. Deze ondersteuning kan sterk variëren en is afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt en eventueel zijn medebewoners. Enkele voorbeelden waarbij je kunt begeleiden zijn:

hulp bij het dag- en nachtritme; hulp bij de planning en uitvoering van de huishouding; openbaar vervoer training; hulp bij het zoeken en behouden van een vrijetijdsbesteding.

Spelpositie

De ervaringsdeskundige wordt ingezet als ambulant begeleider bij Voorzet. Je hebt geleerd van eigen ervaring en die van anderen en zet deze ervaring in. In deze functie sta je naast je cliënt. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar kunt altijd terugvallen op je leidinggevende en een betrokken team waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Selectie

Wat heb je nodig om bij Voorzet in de selectie te staan? Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een relevante HBO opleiding, die betrokken zijn bij de doelgroep. Kennis ten aanzien van de stoornissen in het autistisch spectrum is belangrijk. Je beschikt daarnaast over een goed inlevingsvermogen, een flexibele instelling en ben je in staat om zelfstandig te werken. Je hebt een rijbewijs en de beschikking over een auto. Een no-riskpolis of inschrijving in het doelgroepenregister zijn voor deze functie een belangrijke pré.

Geïnteresseerd?

Wij bieden een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg schaal 45. De inschaling is afhankelijk van je werkervaring.

Het gaat om een dienstverband van 18 tot 24 uur per week met in de toekomst de mogelijkheid tot uitbreiding van de contracturen.

Geïnteresseerd?

Mail je CV met een motivatiebrief naar: sollicitatie@voorzet.nl

Solliciteren op deze vacature

    Stel een vraag over deze vacature